• English (United Kingdom)

Educatia si formarea profesionala din Romania: videoclip!

Videoclipul a fost elaborat pe baza raportului național de educație și formare profesională descris succint (2019) și surprinde într-o manieră interactivă elementele cheie constitutive ale sistemului de de EFP.

VET Romania

 

Educaţia şi formarea profesională în România – Descriere succintă

Raport național privind sistemul de educație și formare profesională

Această descriere succintă contribuie la o mai bună înțelegere a sistemului de educație și formare profesională din România prin prezentarea caracteristicilor principale și evidențierea atât a dezvoltărilor și a provocărilor din sistem.

Educaţia şi formarea profesională în România
RO
DOI: 10.2801/458180TI-04-19-220-RO-NISBN: 978-92-896-2853-202/09/20195.27 MB


https://www.cedefop.europa.eu/en/publications-and-resources/publications/4171

 

SPOTLIGHT - Prezentare succinta

Spotlight on VET

Prezentare succintă a sistemului de educație și formare profesională din România
https://www.cedefop.europa.eu/files/8128_ro.pdf

 

Consolidarea capacitatii actorilor relevanti in educatie si formare profesionala initiala, la nivel local ”Lansarea editiei 2018: Titlul de excelenta”

PDF Imprimare Email

InterregnewsflashCentrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic și Camera de Comerț și Industrie din Hunedoara au organizat lansarea ediției 2018 pentru ”Titlul de excelență”, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, în 22 martie 2018.

La întâlnirea de lucru organizată ca activitate în cadrul proiectului transnațional ”Learning by Doing” au fost invitate școlile locale să candideze la Ediția 2018 a Schemei ”Titlul de Excelență” pentru recunoașterea contribuției acestora la corelarea învățământului profesional și tehnic cu cerințele pieței muncii.

Școlile VET din județul Hunedoara cu realizări care doresc să fie validate de mediul economic și recunoscute de comunitate ca furnizori cu ofertă de formare profesională inițială atractivă pentru elevi și părinți se pot înscrie să participe la un proces de monitorizare - validare pentru toate ariile sau doar pentru cea/cele pe care le consideră reprezentative.

Newsflash no 2_EN

 

Workshop pentru consolidarea capacitatii actorilor relevanti in educatie si formare profesionala initiala, la nivel local: ”Lansarea Schemei 2018 Titlu de Excelenta & Formarea resurselor umane in IPT”

PDF Imprimare Email

Interreg

Camera de Comerț și Industrie din Hunedoara și Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, organizează reuniunea de lucru ”Lansarea Schemei 2018 Titlu de Excelență & Formarea resurselor umane în IPT”, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, în 22 martie 2018.

 

Reuniunea grupului aduce laolaltă peste 100 de actori locali relevanți în sistemul de educație și formare profesională (stakeholders group) din educație, directori din școli VET, angajatori, principale autorități publice locale, agenția județeană de ocupare, ONG-uri, sindicate, o parte dintre aceștia fiind membri ai Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social, creat cu scopul de a asigura o corelare mai bună și un parteneriat real între școală ca furnizor de educație și formare profesională inițială și cerințele de pe piața muncii.

Anunt Workshop Stakeholders

Workshop Announcement

 

Consolidarea capacitatii actorilor relevanti in educatie si formare profesionala initiala, la nivel local ”Asigurarea calitatii: Titlul de excelenta”

PDF Imprimare Email

InterregnewsflashCamera de Comerț și Industrie din Hunedoara și Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, au organizat reuniunea de lucru ”Asigurarea calității: Titlul de excelență”, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, în 22 februarie 2018.

 

La întâlnirea de lucru organizată ca activitate în cadrul proiectului transnațional ”Learning by Doing” au participat reprezentanți din partea sectorului de educație, angajatori, principale autorități publice locale, agenția județeană de ocupare, ONG-uri, sindicate. Cei mai mulți dintre reprezentanții amintiți sunt membri ai Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS), creat cu scopul de a asigura o corelare mai bună și un parteneriat real între școală ca furnizor de educație și formare profesională inițială și cerințele de pe piața muncii.

Newsflash no 1_RO

Newsflash no 1_EN

Mai multe informații

 
<< Început < Anterior 1 3 4 5 6 7 > Sfârşit >>

Pagina 1 din 7