• English (United Kingdom)

SPOTLIGHT - Prezentare succinta

Spotlight on VET

Prezentare succintă a sistemului de educație și formare profesională din România
https://www.cedefop.europa.eu/files/8128_ro.pdf

 

Consolidarea capacitatii actorilor relevanti in educatie si formare profesionala initiala, la nivel local ”Lansarea editiei 2018: Titlul de excelenta”

PDF Imprimare Email

InterregnewsflashCentrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic și Camera de Comerț și Industrie din Hunedoara au organizat lansarea ediției 2018 pentru ”Titlul de excelență”, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, în 22 martie 2018.

La întâlnirea de lucru organizată ca activitate în cadrul proiectului transnațional ”Learning by Doing” au fost invitate școlile locale să candideze la Ediția 2018 a Schemei ”Titlul de Excelență” pentru recunoașterea contribuției acestora la corelarea învățământului profesional și tehnic cu cerințele pieței muncii.

Școlile VET din județul Hunedoara cu realizări care doresc să fie validate de mediul economic și recunoscute de comunitate ca furnizori cu ofertă de formare profesională inițială atractivă pentru elevi și părinți se pot înscrie să participe la un proces de monitorizare - validare pentru toate ariile sau doar pentru cea/cele pe care le consideră reprezentative.

Newsflash no 2_EN

 

Workshop pentru consolidarea capacitatii actorilor relevanti in educatie si formare profesionala initiala, la nivel local: ”Lansarea Schemei 2018 Titlu de Excelenta & Formarea resurselor umane in IPT”

PDF Imprimare Email

Interreg

Camera de Comerț și Industrie din Hunedoara și Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, organizează reuniunea de lucru ”Lansarea Schemei 2018 Titlu de Excelență & Formarea resurselor umane în IPT”, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, în 22 martie 2018.

 

Reuniunea grupului aduce laolaltă peste 100 de actori locali relevanți în sistemul de educație și formare profesională (stakeholders group) din educație, directori din școli VET, angajatori, principale autorități publice locale, agenția județeană de ocupare, ONG-uri, sindicate, o parte dintre aceștia fiind membri ai Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social, creat cu scopul de a asigura o corelare mai bună și un parteneriat real între școală ca furnizor de educație și formare profesională inițială și cerințele de pe piața muncii.

Anunt Workshop Stakeholders

Workshop Announcement

 

Consolidarea capacitatii actorilor relevanti in educatie si formare profesionala initiala, la nivel local ”Asigurarea calitatii: Titlul de excelenta”

PDF Imprimare Email

InterregnewsflashCamera de Comerț și Industrie din Hunedoara și Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, au organizat reuniunea de lucru ”Asigurarea calității: Titlul de excelență”, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, în 22 februarie 2018.

 

La întâlnirea de lucru organizată ca activitate în cadrul proiectului transnațional ”Learning by Doing” au participat reprezentanți din partea sectorului de educație, angajatori, principale autorități publice locale, agenția județeană de ocupare, ONG-uri, sindicate. Cei mai mulți dintre reprezentanții amintiți sunt membri ai Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS), creat cu scopul de a asigura o corelare mai bună și un parteneriat real între școală ca furnizor de educație și formare profesională inițială și cerințele de pe piața muncii.

Newsflash no 1_RO

Newsflash no 1_EN

Mai multe informații

 

Workshop pentru consolidarea capacitatii actorilor relevanti in educatie si formare profesionala initiala, la nivel local: ”Asigurarea calitatii: Titlul de excelenta”

PDF Imprimare Email

InterregCamera de Comerț și Industrie din Hunedoara și Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, organizează reuniunea de lucru ”Asigurarea calității: Titlul de excelență”, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, în 22 februarie 2018.

 

Reuniunea grupului de actori locali (stakeholders group) este organizată ca activitate în cadrul proiectului transnațional ”Learning by Doing” și are drept scop stimularea impactului la nivel local prin consolidarea capacității actorilor relevanți în educație și formare profesională inițială. În consecință, participanții sunt reprezentanți din partea sectorlui de educație, angajatori, principale autorități publice locale, agenția județeană de ocupare, ONG-uri, sindicate. Cei mai multi dintre  reprezentanții amintiți sunt membri ai Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social, creat cu scopul de a asigura o corelare mai bună și un parteneriat real între școală ca furnizor de educație și formare profesională inițială și cerințele de pe piața muncii.

Anunt Workshop Stakeholders

Announcement Workshop

Mai multe informații

 

Vizita de studii „Asigurarea calitatii invatarii la locul de munca”, 24-25 octombrie 2017, Brasov, Romania

PDF Imprimare Email

Vizita de studii este organizată în cadrul proiectului „Asigurarea calității în educația și formarea profesională, la nivel european și la nivelul Punctului național de referință (EQAVET-NRP-RO)

Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (CNDIPT), în calitate de membru în Grupul Național de Referință pentru Asigurarea calității în educație și formare profesională (GNAC), organizează, cu sprijinul Școlii Germane Profesionale Kronstadt, o vizită de studii în perioada 24-25 octombrie 2017, la Brașov.

Obiectivul principal al acestui eveniment este împărtășirea informațiilor cu privire la asigurarea calității în educație și formare profesională (EFP/VET) din Statele Membre membre din rețeaua europeană EQAVET.

Astfel că reprezentanți ai Punctelor Naționale de Referință pentru asigurarea calității în EFP vor face câte o prezentare ilustrativă pentru sistemele de EFP din Italia, Finlanda, Grecia și Olanda.

Citeşte mai mult... [Vizita de studii „Asigurarea calitatii invatarii la locul de munca”, 24-25 octombrie 2017, Brasov, Romania]
 
<< < 2 4 5 6 7 8 > Sfârşit >>

Pagina 2 din 8