• English (United Kingdom)

CedefopPhoto Award

PDF Imprimare Email

Stimați profesori,

Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, în calitate de punct national de contact al rețelei europene ReferNet în România, sub coordonarea Cedefop, vă aduce la cunoștință continuarea competiției anuale, CedefopPhoto Award.

#CedefopPhotoAward revine pentru al șaselea an pentru a oferi elevilor  înscriși în programe de educație și formare profesională inițială șansa de a câștiga premii uimitoare. Și avem nevoie, încă o dată, de ajutorul dvs. pentru a-l promova!

#CedefopPhotoAward 2021 este o acțiune inițiată de Comisia Europeană, fiind o parte integrantă a Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale (#EUVocationalSkills), și vizează promovarea celor mai bune practici și excelență în VET în întreaga UE și nu numai.

Echipe formate din până la patru elevi din școli de învățământ profesional și tehnic sunt invitate să împărtășească experiența lor, legată de competențe verzi sau digitale, într-un reportaj creativ și / sau un videoclip, însoțit de o narațiune de până la 100 de cuvinte, explicând ideea din spatele muncii lor. Consultați toate detaliile din titlul de știri elaborat de Cedefop.

Lucrările pot fi trimise online, pe acest link.
Termenul limită pentru depuneri este 21 noiembrie 2021, ora 23:59 CET.

Cooperarea partenerilor naționali ReferNet este esențială în eforturile noastre de a crește vizibilitatea în statele membre ale UE, Norvegia și Islanda. Am dori să vă rugăm să: partajajați postările legate de această competiție pe Facebook, Twitter, YouTube, Instagram folosind hashtagul #CedefopPhotoAward și/sau linkul către titlul de știri al Cedefop, videoclipul promoțional, flyer-ul și regulile de concurs.

Urmăriți cele mai recente actualizări la www.cedefop.europa.eu/cedefopphotoaward!

Apreciem contribuția dvs. la succesul #CedefopPhotoAward și vă invităm să vă înscrieți în această competiție pentru că toți participanții au șanse reale!

Suntem onorați și bucuroși să vă amintim că, în 2019, Liceul Tehnologic din Marmația, jud. Maramureș care a câștigat Prix du Jury:  https://www.cedefop.europa.eu/en/publications-and-resources/photo-galleries/cedefopphotoaward-2019-winners

Vă dorim mult succes!