• Romanian(Romania)

CedefopPhoto Award

PDF Print E-mail
There are no translations available.

Stimați profesori,

Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, în calitate de punct national de contact al rețelei europene ReferNet în România, sub coordonarea Cedefop, vă aduce la cunoștință continuarea competiției anuale, CedefopPhoto Award.

#CedefopPhotoAward revine pentru al șaselea an pentru a oferi elevilor  înscriși în programe de educație și formare profesională inițială șansa de a câștiga premii uimitoare. Și avem nevoie, încă o dată, de ajutorul dvs. pentru a-l promova!

Read more... [CedefopPhoto Award]
 

Chestionar FUTURE OF VET

PDF Print
There are no translations available.

În atenția furnizorilor de educație și formare profesională

Cedefop coordonează colectarea de informații relevante referitpare la furnizorii de educație și formare profesională (EFP) inițială și continuă, prin intermendiul unui chestionar, pana la 10 iulie 2021. Scopul acestui chestionar este identificarea schimbărilor din  EFP precum și a provocărilor viitoare din perspectiva furnizorilor de educație și formare profesională : școli din rețeaua învățământului profesional și tehnic (ÎPT), directori unități școlare ÎPT, care didactice care predau discipline tehnice, inspectori școlari pentru învățământ profesional și tehnic, companii care sunt implicate în pregătire profesională a elevilor din ÎPT, companii care furnizează programe de ucenicie, de recalificare, formare continuă a adulților, etc.

Chestionarul disponibil până în 10 iulie 2021 la adresa:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/future-of-vet-2021

 

Chestionar "THE ROLE OF MICRO-CREDENTIALS IN FACILITATING LEARNING FOR EMPLOYMENT"

PDF Print
There are no translations available.

În atenția furnizorilor de educație și formare profesională

Cedefop va elabora un nou studiu pe tema ‘The role of micro-credentials in facilitating learning for employment’  ( Rolul microcertificatelor în facilitarea învățării pentru ocuparea unui loc de muncă). Acesta are scopul să prezinte o abordare, nouă, europeană contribuind la deschiderea oportunităților de învățare pentru cetățeni și la consolidarea rolului instituțiilor de educație și formare profesională în procesul de învățare pe tot parcursul vieții.

Chestionarul disponibil până în 10 iulie 2021 la adresa:

https://survey.alchemer.eu/s3/90334228/Mapping-micro-credentials-in-European-labour-market-related-education-training-and-learning-questionnaire-for-VET-providers

 

SPOTLIGHT ON VET – compilatie 2020

PDF Print
There are no translations available.

Spotlight on VET compilation 2020Cedefop aduce în prim plan compilația privind sistemele de educație și formare profesională, elaborată cu sprijinul membrilor rețelei ReferNet din fiecare stat membru UE.
Această publicație oferă o prezentare generală a sistemelor de EFP cu trăsăturile lor distinctive, cum ar fi principalele căi de acces și progres pentru cursanți; tipurile și nivelurile de calificări la care conduc; tipuri de programe, moduri de livrare. În plus față de graficele de sistem, aceasta reflectă pe scurt și provocările actuale și inițiativele politice recente ale EFP.

https://www.cedefop.europa.eu/en/publications-and-resources/publications/4189

 

Vocational education and training system in Romania in a snapshot!

Vocational education and training system in Romania in a snapshot!

Vocational education and training system in Romania in a snapshot

 

Vocational education and training in Romania – Short Description

This short description contributes to better understanding of vocational education and training (VET) in Romania by providing an insight into its main features and highlighting system developments and current challenges.

Vocational education and training in Romania
EN
DOI: 10.2801/256780TI-04-19-220-EN-NISBN: 978-92-896-2854-920/03/20193.27 MB

 
<< Start < Prev 1 3 4 5 6 7 8 > End >>

Page 1 of 8